دریافت: پاورپوینت اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی 20 اسلاید

مطالب دیگر:
📃پروژه کارآفرینی طرح حسابداری پیمانکاری📃پروژه کارآفرینی طرح حكاكی روی سنگ، چوب، چرم و مشبک کاری📃پروژه کارآفرینی طرح ظروف یکبار مصرف📃پروژه کارآفرینی طرح عقیق تراشی📃پروژه کارآفرینی طرح کارخانه تولید پوشاک کودکان📃پروژه کارآفرینی طرح کسب و کار تولید گوشت شتر مرغ📃پروژه کارآفرینی طرح کسب و کار ایجاد جایگاه سوخت CNG📃پروژه کارآفرینی طرح کسب و کار تولید رب گوجه فرنگی📃پروژه کارآفرینی طرح کسب و کار تولید روغن خام (روغن نباتی)📃پروژه کارآفرینی طرح كسب و كار خدمات كامپیوتری PARADIS📃پروژه کارآفرینی طرح كسب و كار شركت كامپیوتری📃پروژه کارآفرینی طرح کسب و کار عمل آوری و بسته بندی داروهای گیاهی📃پروژه کارآفرینی طرح کسب و کار فن و هنر باستان📃پروژه کارآفرینی طرح کسب و کار کارخانه تولید گچ📃پروژه کارآفرینی طرح کسب و کار كارگاه تولیدی پوشاك📃پروژه کارآفرینی طرح کنترل ایمنی گاز شهری در منازل📃پروژه کارآفرینی فرآیند تولید كنسرو و رب گوجه فرنگی📃پروژه کارآفرینی قارچ مزرعه سروش📃پروژه کارآفرینی فرآیند تولید شكر و نیشكر📃پروژه کارآفرینی کارخانه سیمان بجنورد📃طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه📃پروژه کارآفرینی کارخانه ی ملامین نی ریز📃طرح توجیهی تاسیس واحد زود بازده📃طرح توجیهی تولید سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی فیروزه تراشی📃طرح توجیهی تولید صنایع دستی تكمیلی و تلفیقی (تابلوهای دیواركوب سرامیكی، شیشه ای و چوبی)
این فایل درباره ی پاورپوینت اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی 20 اسلاید می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنیدجزییات بیشتر+دانلود

نام فایل : اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی 20 اسلاید


فرمت : .PPT


تعداد صفحه/اسلاید : 21


حجم : 3988 کیلوبایت



بسم الله الرحمن الرحیم
اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی
انتخاب صحیح آب وزمین و رعایت کامل استانداردهای بهداشتی در ساخت استخرها
کانال بتنی یا خاکی جهت هدایت آب
احداث استخرهای روسوبگیر: ته نشين شدن مواد معلق در آب ورودی - ذخیره آب جهت استفاده در مواقع ضروری
دریچه ورودی
دریچه خروجی
1- تنظیم سطح آب استخر 2- تخلیه سریع آب استخر در مواقع ضروری 3- تخلیه رسوبات و باقیمانده مواد غذایی کف استخر 4- جلو گیری از خروج ماهیان
شیب کف استخر
ایجاد یک کانال در کف استخر جهت سهولت در تخلیه آب استخر و صید ماهی
خشک کردن کف استخر به وسیله نور خورشید
شخم زدن : مناسبترین عمق شخم 15-10 سانتی متر
آهک پاشی جهت کنترل PH میزان آهک موردنیاز معمولا بین 2-1 تن در هکتار بوده که با توجه به PH خاک استخر تعیین می گردد.در صورت مصرف بیش از 2تن در هکتار بهتر است ابتدا استخر به عمق 20 سانتیمتر آبگیری شده و پس از تخلیه آن مجددأ آبگیری شود.
کنترل روزانه دما ، اکسیژن: به وسیله اکسیژن متر دیجیتال
کنترل روزانه PH : مناسبترین PH برای ماهیان گرم آبی 5/8-7 می باشد.
نصب توری در ورودی آب استخرها
جهت جلوگیری از ورود ماهیان و سایر موجودات هرز نصب توری های ویژه حائز اهمیت است . این توری ها باید روزانه پس از هر آبگیری مورد بازدید قرار گیرد و کلیه جانوران هرز موجود در آن جمع آوری و معدوم گردد.
در صورت ورود ماهیان هرز و موجوداتی مانند مار، غورباقه و لاک پشت به استخر باعث خسارت هایی به تولید می شوند که این خسارت ها عبارتند از:1- به عنوان رقیب بخشی از غذای ماهیان پرورشی را مصرف می کنند.2- باعث انتقال انواع آلودگی های انگلی وعفونی به ماهیان پرورشی می شوند.3- از لارو وبچه ماهیها تغذیه نموده و باعث کاهش تولید می شود.
سمپاشی استخرها قبل از ذخیره سازی لارو و همدمایی لاروها
در هنگام سمپاشی استفاده از ماسک و همچنین در نظر گرفتن جهت وزش باد از اهمیت زیادی برخوردار است.
سم مورد استفاده معمولا تری کلروفون با غلظت 25/0 تا 5/0 قسمت در میلیون است.
همدمایی آب حامل لارو و آب استخر :
....


برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنیدجزییات بیشتر+دانلود